telf-contactar
Concepte in2cloud

In2cloud és una solució de còpia de seguretat que ofereix in2in, enfocada a les petites i mitjanes empreses.

Permet fer còpies continuades i automàtiques de diferents servidors o ordinadors Windows i aplicacions com Microsoft Exchange o MS SQL Server, etc. La còpia es realitza a un disc local (NAS) i posteriorment es replica a una plataforma altament robusta a Internet (Cloud). Aquesta transmissió de dades es fa de forma segura.

Amb in2cloud s’aconsegueix tenir un històric gran de còpies al dispositiu NAS ubicat a les mateixes instal·lacions del client i un històric més petit ubicat al Cloud, complint així la recomanació de tenir en tot moment una còpia fora de l’empresa i la normativa LOPD vigent.
 
Configuració molt senzilla

La configuració d’in2cloud és tant senzilla com respondre a tres preguntes. Només cal determinar l’origen de les dades, el destí de la còpia i la programació. Per exemple:

P:  Què vull copiar?
R:  El servidor de fitxers, la base dades MS SQL i el correu de l’Exchange Server.

P:  On ho vull copiar?
R:  Al NAS i al Cloud

P:   Quan ho vull copiar?
R:  Els divendres a les 21:00 una còpia complerta i els dilluns, dimarts, dimecres i dijous a les 21:00 una còpia incremental.

Estats copia


Funcionament robust

In2cloud inicia automàticament les còpies segons la programació establerta. Durant l’execució d’una tasca, es localitzen les dades a copiar. A continuació s’inicia una primera còpia cap al NAS. Un cop finalitzada s’inicia una segona còpia cap al Cloud. Finalment s’envia un correu electrònic de notificació, informant del resultat.


Esquema in2cloud


Dades suportades

In2cloud té suport natiu per copiar qualsevol tipus de fitxer ubicat a un volum NTFS. Suporta la còpia on-line d’Active Directory, Sharepoint, Exchange, SQL Server, MySQL, Oracle i Hyper-V.

Recuperació àgil

Una altra bona característica d’in2cloud, és que emmagatzema el catàleg de recuperació dins la mateixa còpia, de manera que la recuperació es pot realitzar des de qualsevol in2cloud, sense cap contratemps alhora de  “catalogar” fent així que la recuperació d’un fitxer o ítem d’aplicació, sigui molt ràpid i senzill.

Tot inclòs


In2cloud s’ofereix en forma d’acord de nivell de servei (SLA) entre in2in i el client final. Amb aquest acord es pretén donar una solució de còpia claus en mà i poder alliberar al client de qualsevol càrrega administrativa i/o tècnica relacionada amb les còpies de seguretat corporatives. Amb el kit de còpia s’inclou el següent:
  • Dispositiu tipus NAS amb 2TB útils de capacitat, configurats amb RAID1 de discs (2TB + 2TB).
  • Software in2cloud, amb el llicenciament corresponent i tots els agents de còpia necessaris.
  • Un espai igual o superior a 50GB al Cloud.Més informació

 Visiti’ns a:  Truqui’ns al:  Escrigui’ns un correu a:  Consulti la nostra web: 
 in2in Solucions Tecnològiques
c/ Pla de Salt, 14, D-12
Salt, 17190 (Girona)
 972 092 500   Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla  www.in2in.cat/in2cloud

Descàrregues
 
Hablemos cara a cara
Si tienes dudas te responemos directamente desde Skype.
Mi estado